1 Runde i Vm på Eikås Motorsportsenter

1 runde i Vestlandsmesterskapet er over. Fredagen begynte med trening. Siden det kom gjester til banen sørget vi for litt godt med regn så banen skulle være så ren som mulig. Så når treningen begynte var det opplett. Løpsdagen ble gjennom ført i delvis skyet og sol. Dette er første løpet for sesongen for mange og det var kjekt å komme i gang igjen. Takk til alle tilreisende som tok turen til oss. Nmk Bergen hadde mange fine plasseringer:

Cadetti:

2. Leander Fortun 3. Casper Mårstig 5. Theo Augustson Tunsberg 6. Martine Kill Finsås 8. Frida T. Bjørge 9. Aleksander Bakkerud

Mini:

1.Fredrik Tomassen Sleen 2.Kilian Kolås 3.Joachim Hopland Askeland 5.Christoffer Hannisdal 7. Viktor Wolny 8. Magnus Bakkerud 9. Nicolas Handeland 11. Leander Ludviksen 16. Reidar Johann Aasmyhr 17. David Magyar

Jr 125.

3. Leander Riffo Angeltvedt 7. Samuel Brakstad

X30

2. Jostein H. Askeland

Rotax:

2. Adrian Bertelsen3. Colin Kristoffer Handeland 7. Jahn B. Haldorsen8. Henrik Riffo Angeltvedt9. Stian Lunner Bruland12. Nicolai Kill Finsås 13. Vegard Røskeland Yndesdal14. Tobias Steen22. Tobias Øen Hansson23. Joakim Lunner Bruland

Kz2.

1. Tobias Seilen Verlo2. Andreas Bakkerud3. Sander Solbakken

DD2

1. Andre Steindal