Vel gjennomført lisenskurs for nybegynnere

Våren er her, tro det eller ei, og i dag ble det gjennomført lisenskurs for nybegynnere.

Kurset varer i fire timer og tar for seg alt fra bilsportens oppbygging til tekniske regler og teori rundt løpskjøring. Både fører og eventuell ledsager for barn under 18 må gjennomføre kurset for å kunne kjøre go-kart.

Mammaen til Lucas (9), Janne Nilsen var svært fornøyd med kurset.

Janne deltok på kurset sammen med sin sønn

– Kurset var helt supert og Kim (Kursleder. Red.anm.) var fantastisk med både voksne og barn. Han greide å formidle teorien på en måte som barna greide å forstå og det er jo det viktigste. Jeg gruet meg litt for jeg kjeder meg fort på kurs og hvertfall ett på 4 timer, men dette var bare gøy!

Våren er en viktig tid for nyrekruttering og i dag deltok vel 10 personer på kurset. Vi i klubben er veldig fornøyd med oppmøtet og glade for å ta i mot nye piloter.

HAR DU LYST TIL Å BEGYNNE MED GO KART?

– Kurset kan fort bli litt langtekkelig med all info om bilsportens oppbyggning i

Kursleder Kim Joensen

Norge for en 7-8 åring, men jeg prøver å spille på barna og ha rom for alle type svar på de spørsmålene jeg stiller, forklarer kursleder Kim Joensen.
– Jeg ser at det skaper trygge rammer og ikke minst øker interessen for go-kart sporten. De var veldig flinke i dag, både voksne og barn, avslutter Kim med et smil.

Det blir satt opp nye kurs fremover etter behov. Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringsanvarlig om du vil vite mer. Du finner mer informasjon her.