Innkalling til foreldremøte

Artikkelen er oppdatert!

Hei alle medlemmer!

Jeg vil med dette kalle inn til foreldremøte i NMK Bergen Gokart-gruppen onsdag 23 .august kl 1830 i klubbhuset på Eikås. Dette møtet er stedet å være for alle som ser seg selv som en del av NMK Bergen Gokart i fremtiden. Grunnet særs labert oppmøte på de seneste foreldremøter, vil jeg faktisk gå så langt som å kalle det obligatorisk.

Dette foreldremøtet kommer ikke til å bestå av kjefting, pisk og utdeling av verv, så senk skuldrene og slapp av. Her vil hver og en av oss få muligheten til å påvirke fremtiden innenfor NMK Bergen Gokart, ja til og med gokart på landsbasis.

Vi har fått en undersøkelse fra NMK Karting sentralt (se under), der de ønsker svar på en del spørsmål angående blant annet Sommercup, LeCont dekkene og ytelsene vi ser i de forskjellige klassene i dag. Det er sågar et punkt som heter «Generelt», der vi står fritt til å komme med innspill til NMK Karting. De igjen vil ta med seg våre innspill videre til årets Sportsmøte med Bilsportforbundet i høst, der vi også skal ha med representanter fra klubben. Se gjerne gjennom undersøkelsen på forhånd og tenk igjennom om det er andre ting du ønsker å ta opp på møtet. Takhøyden er stor og arealet romslig.

Andre punkter på agendaen vil være lastebilmessen vi skal arrangere i september, miljøet i klubben vår og treningene våre.

Håper å se så mange som mulig på møtet, hvis det er spørsmål eller innspill til meg på forhånd, ta gjerne kontakt.

 

Mvh
Tony H. Hammerstad

Leder NMK Bergen Gokart

 

NMK-Karting-klubbundersokelse-2017