Imponerende innsats under Summercupen

2 glade vinnere av Sommercupen 2017. Adrian Viketun Bertelsen (#55) ble nr 2 og 3 på Eikås og vant begge løpene i Sigdal. Tobias Seilen Verlo (#17) ble nr 2 begge dager på Eikås og vant begge løpene i Sigdal.

Bergen gjorde en imponerende innsats under årets Sommercup, både på resultatlisten og som arrangør.

9. juli gikk det første løpet i Sommercupen. De to første løpene ble avviklet på Eikås i Bergen og de to siste ble avviklet i på Sigdal Motorsenter.

Dette er et av de største motorsportarrangementene som har vært arrangert i Bergen med nærmere 140 deltagere og Eikås kunne by på skiftende vær, godt oppmøte, glade gjester og et knirkefritt arrangement.

Bergenserne gjorde det også bra på banen (se resultater under) og spesielt moro var det at den verdensstjernen Andreas Bakkerud stilte til løp for å kaste glans over sin gamle klubb.

Artikkelen fortsetter under videoen

Se Bakkeruds egen oppsummeringsvideo av de to første dagene i Sommercupen over.

Sommercupens to siste løp bla avviklet på Sigdal Motorsenter.
Den andre løpsdagen utpekte seg meg godt vær, høy temperatur som igjen ga spesielt godt feste på banen. Om dette var årsaken til de mange uhellene vi opplevde, skal være usagt – det er en diskusjon som pågår i disse dager i andre kanaler. Uansett medførte disse til forsinkelser og på ekstraordinært førermøte ble det demokratisk avgjort at vi skulle droppe et innledende heat for å ta igjen tapt tid.

Alt i alt var Sommercupen et meget vellykket arrangement og takk til NMK Karting, under ledelse av Glenn Andre Fossen og ikke minst klubbene NMK Bergen Go Kart og NMK Modum Sigdal.

En spesiell takk til vår egen Øystein Verlo som styrte arrengementet i Bergen vel i land med en selvsikker holdning lik en kaptein i røff sjø.

Artikkelen fortsetter under bildet

Cadetti Gruppe 2 med NMK Bergens Tobias Skjolddal Steen (#7) i tet.

Du finner oppdaterte løpsresultater på vår løps-side