DELTAGER MELDING 1 NMK SOMMERCUP 2017

– Paul E. Broz vil bli løpsleder ved begge løpene i Bergen 9 og 11. Juli

– Sportskomiteene i samarbeid med NMK Karting har diskutert og kommet til enighet at for og sikre en vis økonomisk trygghet med å arrangere sommercup løpene vil det bli satt 100kr for strøm, dvs. for to løp i Bergen koster det 100kr for tilkobling av strøm og likedan det samme gjelder på Sigdal.

Bakgrunn for dette valget er at i år har det måtte leies inn flere tjenester blant annet flere funksjonærer en tidligere år hos begge arrangørene. Vi i NMK karting og sportskomiteene håper dere som utøvere / familier kan være inneforstått med dette, og ser på dette som ett bidrag for at arrangørene klarer og gjennomføre løpene sine på en verdig måte.

– X30 og Rotax har blitt beskrevet som 125cup tidligere. Vi har satt noen minimumskrav for antall deltagere pr. klasse for at kravene skal oppfylles. NMK Karting har blitt enige om at X30 og Rotax kjører sammen, men premieres separert på alle 4 løpene. Det vil da bli kåret en sommercup mestere sammenlagt i X30 og Rotax etter 4 kjørte løp.

I NMK mesterskapene så kjører X30 og Rotax sammen, de kjører da altså NMK mesterskapet i 125cup.

Vi håper at dere som utøvere i disse to klassene er tilfreds med denne ordningen, og at dere har muligheter i hvert deres mesterskap i sommercupen, og at alle har en mulighet i NMK mesterskapene.

NMK Karting

(Sakset fra NMK Karting)