Nå skal du stille opp for klubben

Nå nærmer Sommercup’en seg voldsomt fort, det er bare to og en halv uke til det braker løs.

Vi har en del ting som må gjøres på og rundt banen for at den skal bli klar til løp, og det er viktig at så mange som mulig kan bidra. Det skal klippes gress på vollene, klippes gress, merkes på banen, fylles sand bak curbs, tømming av sandfeller med mer. Det er viktig at alle er med og bidrar, jo flere som bidrar, dess mindre arbeid på alle. En del av oss har jobbet mye med Sommercup’en allerede, men nå er muligheten der for at alle kan bidra til en flott opplevelse for barna og ungdommene våre.

Følgende anledninger byr seg i nærmeste fremtid:

  • Torsdag 22/6 kl 17
  • Mandag 26/6 kl 17
  • Torsdag 29/6 kl 17

Vi setter opp disse dugnadene slik at vi kan få gjort banen klar utenom treningene våre. Hvis det blir dårlig oppmøte og dette ikke lar seg gjøre, må vi dessverre ta i bruk treningene også. Dette er selvfølgelig ikke ønskelig for noen, da alle ønsker å få trent på banen så mye som mulig før løpene.

Ta gjerne med relevant utstyr hvis du har noe tilgjengelig. Kantklipper og rive er blant de mest ønskelige tingene.
Husk også på å melde inn funksjonærer som kan bidra på løpsdagene til Dugnadsansvarlig Kjell Askeland;
T: 90025308 E: kjell.askeland@moller.no

Husk på at det er vi som er klubben, det er vi som arrangerer, det kommer ingen og gjør dette for oss. Vær med på å gjøre dette til en god opplevelse for alle!