Løp & Lær i Haugesund i helgen

Fra Bergen stilte bl.a. tre debutanter i Cadetti-klassen. Her ser vi f.v. Lucas, Emil og Tobias.

Denne helgen ble det arrangert «Løp og lær» i Haugesund og det var noen begivenhetsrike dager for mange av våre unge medlemmer.

Ved ankomst fredag stilte vi mannsterke med godt humør og pågangsmot selv om sludd lå horisontalt over banen og service-teltene fløy veggimellom. Treningen ble gjennomført med en kuldeblest som slo seg lett igjennom både tøy og campingbiler og våken-netter var et faktum takket være kraftige hagleskurer og regn.

Men vi er da fra Bergen!

Lørdag morgen skjønte værgudene at det bare var å gi opp – Vi var kommet for å bli! Dagen bød på solskinn og slicks og arrangementet ble gjennomført med høy trivsel og ikke minst et profesjonelt tilsnitt takket være et svært dyktig lag fra NMK Haugaland.

Både fredagen og lørdagen kunne de lokale arrangørene tilby både kurs i bruk av kjørecomputer, tips om sporvalg og ikke minst en enestående innføring i avvikling av løp. Dette gjorde helgen til en opplevelsesrik og ikke minst en meget viktig kunnskapsarena for mange av våre medlemmer som har begrenset erfaring med løp.

Cadetti-klassen leverte både action og suksess

En av våre medlemmer skjærte ut av banen i 1. finale heat og fikk et brutalt møte med sikkerhetsdekkene som førte til både rødt flagg, et stort gisp gjennom publikum og avlysing av heatet. Men løpet ble til slutt godkjent og ikke minst gikk det veldig fint med føreren som etter et besøk hos legevakten kunne konstateres med null brudd, dog kraftig forslått.

Vår egen Christopher Vetås endte på pallen og debutantene våre fikk to kryss på debutantkortet. En strålende helg!

SE RESULTATENE FRA ALLE HEATENE OG KLASSENE

Her er et lite videoklipp fra starten til Cadettienes Finale 1: