Hvor finner jeg det jeg trenger å vite?

Vi deler masse informasjon fra NMK Bergen Go-kart i mange forskjellige kanaler; Facebook, nettside, på mail og i chattegruppe. Nå har vi ryddet!

Vi har gjort et omfattende arbeid med å rydde opp i kanalene våre slik at du du i fremtiden skal være sikker på at du har mottatt korrekt informasjon til enhver tid.

De nye kanalene er som følger:

Ny nettside

Dette er den nye nettsiden

Dette er hovedkanalen til NMK Bergen Go-kart. Denne oppdateres kontinuerlig med nyheter og samtlige nyheter legges på forsiden. Det vil si at du kun trenger å titte innom her for å få med deg siste nytt.
Med andre ord: Ligger det ikke her, har det ikke skjedd!

Lukket Facebook-gruppe

Facebookgruppen finner du her.

Denne overtar for messenger funksjonen som benyttes i dag. Hovedårsaken til at dialogen flyttes hit er at du selv skal kunne styre hvordan du vil motta varsler om endringer. På denne måten slipper du at mobiltelefonen piper hver gang noen legger ut en «tommel opp»! Men om du synes du har få venner på sosiale medier kan du krysse av for at du vil ha et pip hver eneste gang det skjer noe. Du styrer altså dette selv!

Vi har valgt å holde gruppen lukket slik at vi kan tillate oss friske diskusjoner og
eventuelle enkle avstemminger som kun angår medlemmer og ikke almenheten. Det blir også enklere å spore tilbake gamle saker.

Eventuelle diskusjoner som leder til en beslutning skal alltid legges ut på hovednettsiden før det er offisielt. Dette for at de som ikke er på Facebook skal få med seg siste nytt. Disse sakene blir så delt tilbake i Facebookgruppen.

Når du har meldt deg inn i denne gruppen kan du trygt forlate Facebook Messenger «gruppen».

Vi anbefaler alle medlemmer å komme seg på Facebook for å kunne delta akivt i dette lukkede foraet. Det vil gi oss en betydelig tettere dialog og muligheten til å nå enklere ut når ikke alle kan stille til offisielle medlemsmøter.

Åpen Facebook-side

Facebooksiden finner du her.

Dette er vårt ansikt utad og blir en slags skryte-vegg rettet mot venner, familie, besøkende, andre klubber og andre nysgjerrige slik at disse kan følge med på hva vi driver med. Vi skal også ha ny-rekruttering i bakhodet når vi publiserer saker her.

Igjen så blir alle nyhetssaker som legges ut på den offisielle Facebooksiden linket fra den nye nettsiden.

Nyhetsbrev / E-post «alarm»

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Vi har opprettet et såkalt nyhetbrev for å sikre oss at du mottar viktig informasjon. Nyhetsbrevet blir kun brukt til å sende ut relevant informasjon og viktige nyheter. Regelen er i hovedsak den at, når du mottar en e-post herfra, så er det viktig å åpne den.

Her også linker vi nyhetssakene tilbake til den nye nettsiden slik at all info finnes der om du ikke skulle ønske å melde deg på nyhetsbrevet.

Vi anbefaler at du melder deg på vårt nyhetsbrev her.

Kalender

SE Kalender for NMK Bergen Go-kart

Siste ledd i å gi dere en god oversikt, er vår offisielle digitale kalender. Kalenderen er laget slik at du kan importere den direkte inn i din digitale kalender på din mobil e.l.

Denne er dynamisk og vil til enhver tid være oppdatert med treninger, løp og annen relevant info. Den oppdateres av nøkkelpersoner fra de forskjellige gruppene.

Kalenderen finner du her.

 

Håper du er fornøyd med løsningen vår. Er det noe du lurer på angående ovennevnte, kan du bare kontakte undertegnede.

 

Med vennlig hilsen

Knut Steen Rakner
Webansvarlig
E: knut@speedball.club