Nye datoer for Vestlandsmesterskapet

Sakset fra Vestlandsmesterskapet i Go Kart

Tilgang på nøkkelfunksjonærer har tvunget frem endringer i løpskalender for Vestlandsmesterskapet. Merk dere datoene som foreløbig avviker fra NBF sin kalender.

13. mai – NMK Haugaland
4. Juni – NMK Førde
19. august – NMK Bergen
2. september – KNA Klepp

Styret i Vestlandsmesterskapet har behandlet innkomne forslag og revidert vedtektene i møte 21. januar.

Det har oppstått ett luksusproblem med høy deltakelse. VM skal arrangeres som endagsløp uten fredagstrening. Da er taket på antall klasser vedtatt satt til 7 og vi vil være ferdig med premieutdeling ca kl 19.30.
Nytt for 2017 er at det kun innbys i klassene cadetti, mini, Jr125, X30 og Rotax Max. Treningscadetti skal alltid være med og kjøre like mye, og delingsklasse teller to.
Klassene ble bestemt etter enkel votering av 8 stemmer fra 4 klubber totalt. Desverre ble da ikke Yamaha, OKJ, DD2, KZ og 250 med lenger. Møtet er avholdt snarest mulig, men dog noe sent for de som hadde satt seg på liste (innen møtet) til å kjøre DD2 (4stk), KZ (2 stk) og Yamaha (1 stk). Dette er bare å beklage ?

DD2 inviteres som gjesteklasse dersom mini ikke ender med deling.

Det gis søskenm
oderasjon med 50%

Maks deltakerantall er banens kapasitet, bortsett fra Mini der maks er banekapasitet x 2.

Vestlandsmesterskapet er ytterligere profesjonalisert og nå etterhvert registrert i frivillighetsregisteret. Nettside skal etableres og det er vedtatt å ha mye samme nøkkelfunksjonærer, samme tillegsregler og samme tidskjema på alle løpene. Målet er at løpene skal være gjenkjennbare som før.
Teknisk utstyr blir ytterligere forbedret med med ny bensintester og måleutstyr for motorer. Dekksniffer har vi hatt de siste 8 årene.
Tidtakersystemet skal oppgraderes til å kunne benyttes med livetiming.

8 ildsjeler og en sekretær uten stemmerett gjør det vi kan for å holde kontinuitet og lage gode rammebetingelser for arrangørene.

Vi ser mot ny sesong og gleder oss til å treffe gamle og nye deltakere!